Garantie

Vrem sa fii sigur de produsele cumparate, de aceea oferim garantie minima de 12 luni. Deservirea pe baza garantiei include inlaturarea gratuita a defectelor componentelor, aparute din vina producatorului. Deservirea pe baza de garantie se efectueaza in termenii stabiliti, cu prezentarea setului complet de accesorii, componentelor respective (ambalaj original, instructiuni de exploatare, software, cabluri, etc.) si a tichetului de garantie (data procurarii, lista produselor procurate, semnatura (stampila) cumparatorului). In cazul in care lipseste unul dintre accesorii sau produsul are urme de deteriorare fizica, centrul de reparatii isi rezerva dreptul de a anula garantia, iar reparatia va fi efectuata contra cost, cu acordul clientului.

Livrare

Apreciem timpul si preferintele tale, de aceea stabilim preliminar, impreuna cu tine, timpul livrarii comenzii. Acesta poate fi de luni pana vineri, intre orele 9.00 - 18.00. Pentru comenzile care depasesc suma de 500 de lei - livrarea este gratuita, iar pentru cele cu sume mai mici se achita 30 de lei pentru livrare.

Plata

Momentan ai doua optiuni de plata pe site: plata cash la livrare sau prin intermediul transferului bancar. Lucram in continuare ca sa facem disponibila plata prin intermediul cardului bancar. De asemenea ai posibilitatea de a solicita un credit doar cu buletinul de identitate, pentru procurarea produselor.

Returnare

Returnarea produselor cumparate este posibila in termen de 14 zile de la momentul procurarii. In cazul in care determini ca produsul nu ti se potriveste, nu are urme de utilizare sau deteriorare a produsului/ambalajului, atunci ai dreptul sa soliciti returnarea acestuia. In continuare poti alege una din solutiile: sa primesti banii inapoi sau sa schimbi produsul pe unul nou.

Service Centru

Unde exista o necesitate, trebuie sa fie o posibilitate. De aceea, am creat centrul de reparatii pentru produsele care au nevoie de a fi repuse in functiune. Fie ca doresti sa faci upgrade gadget-ului tau sau sa-i restabilesti functionalitatile, noi suntem pregatiti sa te ajutam.

Pickup & Return

Pickup & Return este un serviciu nou, oferit in cadrul Service Centru UPGRADE. Daca ai un apart defectat si nu ai timp sa te ocupi de el, solicita serviciul Pickup & Return. Venim noi sa luam produsul de la tine, il reparam si ti-l aducem inapoi. E atat de simplu!

Costul pentru livrarea tur-retur a produsului este 60 lei. Majoritatea lucrarilor de raparatie se efectueaza in decurs de 2 – 24 ore, in dependenta de complexitatea problemei identificate.